søndag 20. juni 2010

Norway Ranch 18.- 20. juni

 Vi er ankommet ranchen - i dag er det søndag og henter litt internett nede hos Arvid. Men først litt oppdatering fra fredag. Glemte selvfølgelig å hilse Kenneth med geburtstag 17.juni  - ikke rundt tall men alikevel over middels.

Litt Mountain Dew må til i 40 grader pluss
Monica måtte selfølgelig innom Wolfcase i Germantown og kjøpe litt maling - ikke vannbasert utemaling men litt mer den finere sorten - her i Germantown bor de med litt mer money enn undertegnede og Rallykongen tilsammen - ja en kan vel si det slik at de de til daglig har i pengeboka er det vi sliter med å få inn i banken hver mnd.
Vi ankomm Mountain View på ettermiddagen fredag og gjorde en del innkjøp før vi fortatte mot swimmingpoolet og avkjøling utover fredagskvelden.
Lørdag var det BBQ konkuranse nede i byen og main street med sidegater var oversvømmet med gass griller av den store sorten - ja noen hadde lastebiler som trekkvogner for å få med seg grillen - vi havnet inn på Tres Amigos og kjørte litt safe mexican food. Selfølgelig kjente bossen oss igjen fra fjordåret og hilste og sto i det beste han kunne. Kvelden gikk også i dag med til bading og grilling på Runar sin Amercin grill - her er også grill kullene større enn i Norge - og det endte nesten med at grillen ble såpass varm at jernet smeltet sammen med kullet.
Så var søndagen kommet og gradestokken viste 32 grader kl. 07.00 om morgonen -startet opp med Starbuck før turen gikk til Farefield Bay og mating av fisk, videre til Clinton på Pitsa Hut og WolteMorten for siste innspurt i handling før vi setter kursen for Los Angeles og Hollywood mandag middag.
Vi talast fra Hollywood Bouleward mandag kveld. Og Kai Arne - Stay safe inn door med Tove. Arvid savner deg her borte -
Gradestokken kryper oppover som dere ser - ikke rart det blir en del bading på gjengen
Elisabeth og Joachim på avkjøling i 32 grader vann

1 kommentar:

  1. he he de er farlig å holde lighter unda grade stoken for å få tempen opp i så høge grader at eg bli misunlig på usa fararene:-) godt å kune lese mer frå dere:-)

    SvarSlett