torsdag 17. juni 2010

Torsdag 17.juni i Memhis

Torsdag 17.juni i Memhis kl. 18.30 lokal tid ( 01.30 hjemme i Morge ) landet vi endelig i Memphis etter 9 timer i et humpete og gammelt Delta fly uten skjermer i seteryggene. Heller ikke I-Pad av Joachim virket på dette flyet. Men over er vi kommet til ca. 30 grader pluss. På Sola var jo også ventetiden lang på morgonen - traff dermed på en del familiemedlemmer som skulle på samme fly til Amsterdam og videre til NJ og FL - Men nå må jeg huske på å hilse til guttene på Byremo som vi reiste sammen med til New Orleans i April, jeg vet dere har avslutningsfest på skolen i dag Fredag når dette leses - dere var kjempe gutter å ha med på tur - fortsett sånn når dere nå går ut i lære som snekkere så vil dere klare dere godt - hilser også til Telhaug og Terje her fra Memphis - vi får talast etter hvert.
Får hilse til John Victor  Senland - Tina , også Karen og Gille , også Tom, også Rallykongen Homme og Tove - regner med de følkger med på reiseskildringene siden de er i bitte lite grann innterresseert i USA de også -
Hard Rock i Beale Street Memphis ble besøkt som i fjor med en stor bill etterpå

Vi har nå fått booket oss inn på Sleep Inn og hatt en tur ned i Beale Street på Hard Rock CXafe og hatt et par større tallerkener med Steak - ingen av våres 9 deltagere spiste opp maten i kveld . Full musikk i hele Beale Street i kveld - nå går det mot leggetid - klokken er tross alt ca. 05.30 i Kvinesdal nå. Får se om jeg får lagt ut noen bilder i morgen eller når tid det dukker opp igjen noe nett.


Elisabeth fikk seg en 18 Oz steak


Coyote Ugly baren måtte klare seg uten oss i natt - sovnet nesten ved steaken på Hard Rocken
Police cars begynner å bli vanlig for meg etter Street Walkingen i New Orleans da Senland og Telhaug ble stoppet under en filminspilling.

Beale Street i Memphis var crowdy i kveld

Strawberry dacquarie måtte til for å holde seg våken på disse to Kvinnesdølene
Talast

1 kommentar:

  1. takk takk for hilsing endelig he eg noe ekstra å sjå fram til kver morgen fram over:)hilsa gjengen:)

    SvarSlett