tirsdag 22. juni 2010

Tirsdag 22.juni er det sightseeing i Hollywood

Monica var sulten i dag
Tirsdag morgen kl. 09.00 etter frokost på Travel lodge hotel var hele gjengen klare for rundtur i Los Angeles distriktet. GPS ble stillt inn på Santa Monica Beach og Mr.Nilsen var sjåfør i booket minibuss.
Elisabeth utenfor Baywatch tower -
Stillehavet måtte berre prøves - kaldt vann fra nord
Joachim på Pieren på Santa Monica Beach - til venstre ligger Venice Beach
Undertegnede måtte innom Police station som vanlig
Nedkjørsla til Pieren
Ikke alle hadde ferie i Santa Monica Beach

Santa Monica Beach og Venice Beach var lite befolket såpass tidlig , men folk strømmet til stranden etter hvert. Vi prøvde vannet i Stillehavet , men det virket nesten som isvann selv om mange andre badet.Vi vandret litt på Pieren før vi satte minibussen i drive og kjørte til Sunset Bld. for litt Apple innkjøp, det viste seg dessverre at på de to butikkene i Hollywood var I-Pad utsolgt og dermed må Apple Store besøkes i Las Vegas de kommenede dager.

Fra Sunset Bld. gikk turen til det litt berømte skiltet oppe i høyden - HOLLYWOOD.  Vi tok oss en liten spasertur og fikk inn noen fine bilder.

Joachim og Elisabeth forean Hollywood skiltet

Vi startet opp igjen og inn i Beverly Hills bar det på papparatsi jakt etter hus og kjendiser. Noen av gjengen påstod at flere kjenndiser ble oppservert, men de eneste jeg kjente igjen var en guidebuss med tuister lik den minibussen vi kjørte - sjåføren lurte på om vi hadde en Pirat taxi vi var rundt med. Vi avsluttet kjendi jakten med en stopp utenfor Britnney Spears og Hugh Hefner sitt Playboy Mansion. Utrolig mange fine hus var alle enige om.
Oppe i Beverly Hills

Elisabeth utenfor Playboy Mansion - vi såg ingen i rød badekåpe, kun en svart bil som spionerte på  oss

Etter en tur til Innkjøringen til huset til Britney måtte Elisabeth besøke Walk of fame strjerne til Britney Spears også
Undertegnede havnet hos Goostbusters og hilser samtidig til Rallykongen sammen med Morgan Freeman
 Så bar turen videre ned til Hollywood Bld. og Walk of Fame. Det ble endel spasering nedover gaten og sjekket opp kjente og ukjente stjerner. Flott værog sol hele dagen , vi fikk opplevd mye denne dagen av Hollywood, og kl. 21.00 reiste vi tilbake til hotellet for å avslutte med det vanlige kveldsmåltidet.

I morgen onsdag 23. juni starter vi opp med n\en tur ned Downtown LA, før vi ved middagstider setter bilen i drive mot LAs Vegas. Stay safe out there.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar